Plasmage

A bőrgyógyászat és az orvosesztétika új eszköze. A PLASMAGE egy olyan orvosi eszköz, amellyel nem-invazív mikrosebészeti kezeléseket lehet elvégezni. Működésének alapja, hogy elektromos kisülés segítségével plazmát hoz létre, ami akkor keletkezik, mikor a berendezés hegye elég közel kerül a bőrhöz, azt viszont soha nem érinti. A PLASMAGE egy könnyű, hordozható, érintőkijelzővel ellátott berendezés, amelyen kiválasztható az előre beállított kezelések protokollja is. Tartalmaz egy speciális, műanyag kézi eszközt és a különböző kezelésekhez kialakított, rozsdamentes, orvosi acélból készült speciális elektródát.

TEOSYAL dermal fillers

A számos rangos elismerést magáénak tudható TEOXANE védjegye az innováció. Ezen törekvéseik nem a véletlennek köszönhető, hiszen napjainkban a páciensek egyre jobb és jobb színvonalat várnak el, ezért a termékeknek folyamatosan új és jobb eredményekkel kell igazolniuk magukat. Az orvosoknak pedig, ha lépést szeretnének tartani a korral, követniük kell a trendeket, el kell sajátítaniuk az új irányzatokhoz, új eljárásokhoz szükséges tudást is. A svájci cég alapítói számára a másik kulcs a bizalom. A páciensnek azt kell kapnia, amit elvár, ezért kiemelkedően fontos a termékek és eljárások folyamatos és szigorú ellenőrzése.Mottójuk: “Forradalmian új termékek kifejlesztése, a lehető legmagasabb minőségben.”

Teoxane cosmeceuticals

A magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott TEOXANE Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád tökéletesen illik az esztétikai eljárásokhoz és kiválóan kiegészíti azokat. Az első dermokozmetikum, amely reziliens hialuronsavat tartalmaz. Prémium hialuronsavas termékeink úgy segítik megőrizni az esztétikai eljárások eredményeit, hogy egyúttal megnyugtatják, hidratálják és revitalizálják az Ön bőrét. A bőröregedés szemmel látható jelei tovább csökkennek, teljes otthonápolási rutin elérhető.

PDO/PLLA thread bioszálak

A 2013-ban kifejlesztett Secret Miracle PDO (polydioxanone) szálak aranyból készült változatuknál jóval kedvezőbb áron elérhető, mégis ugyanarra az eredményre képes bioszálak. Felszívódásuk közben beindítják a támasztószövetek újratermelését. Biostimulációs, kollagén indukciós kezelés. Mikro invazív beavatkozás, behúzásuk minimális fájdalommal és gyors regenerálódással jár. A szálak megközelítőleg 6 hónap alatt szívódnak fel, hatásukat a kollagén termelődés beindulásától függően fejtik ki, az eredmények jellemzően pár hónap alatt lesznek látványosak. A közkedvelt PDO és PLLA szálak többféle változatban és méretben érhetők el.

Observ bőranalizáló

Az OBSERV segítséget nyújt a bőrfelszín alatti elváltozások és betegségek pontos diagnosztizálásában. Azáltal, hogy lehetőséget biztosít az ügyfélképek tárolására és összehasonlítására, nyomon követheti és megválaszolhatja ügyfele i igényeit. Ily módon objektív és meggyőző módon célzott vizuális tanácsokat adhat ügyfeleinek. Ez lehetővé teszi a kezelési tervek és a termékértékesítések hatékonyságának növelését.

Mepix kezelőágyak és rendelő berendezések

Az ausztriai gyártó cég kezelőágyai már számos magyarországi klinikán és magánorvosi rendelőben megtalálható orvos partnereink elégedettségére.

Bővebb információért és egyedi árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Needleflex cannula

A tökéletes egyensúly a hajlékonyság és a merevség között. Ez a flexibilitás segít, hogy az orvosok precízebben járhassanak el, elkerülve ezáltal a fájdalmat vagy a mélyebb szövetek megsértését. A Needleflex könnyedén siklik a bőrben, anélkül, hogy károsítaná, sértené azt. A kanülök igyekeznek minden igényt kielégíteni, ezért széles termékpalettával, kilenc különböző méretben elérhetőek. A piacon fellelhető összes töltőanyaghoz és mesococktail-hoz alkalmazható. Rugalmasságának és tompa csúcsának köszönhetően a Needleflex használatával csökkenthető az esélye a zúzódásoknak és a gyulladásos reakcióknak.

MD Skin Solution Laboratories

Az MD Skin Solutions széles körű kezeléseket és termékeket fejlesztett ki a bőröregedés különböző jeleinek javítására és a tartós-természetes eredmények biztosítására. Az MD Skin Solutions egyedülálló savoir-faire-t használt a bőrápoló termékek teljes választékának kifejlesztésére, mely a “HA-Boost” -ot, az egyedülálló és rendkívül hatékony öregedésgátló komplexumot tartalmazza. Termékük, a MESOLINE, amely egy steril, felhasználásra kész termékcsalád. A bőr, a testkontúrok, a haj és a fejbőr élénkítésére irányulnak.

Biopsy punch

Rozsdamentes acél, éles vágóél a pontos mintavételhez. Bordázott markolat a biztos fogáshoz. Dombornyomott méret az egyszerű azonosítás érdekében. Bőrgyógyászok, nőgyógyászok számára ajánlott. Egyszer használatos, egyesével csomagolt eszközök. 1-8 mm-es méretekben kapható, 20 db-os kiszerelésben.

Michelangelo

Művészi alakformálás- Lokális zsírbontó termék, kíméletes és látványos eredmények epesav és antioxidáns hatóanyagkeverékkel. Revitalizáló koktélja segtségével a volumencsökkentésen túl bőrminőségjavítás egy lépésben.

DermLite

A világ vezető dermatoszkóp márkája! Gyártói küldetésük a legmagasabb színvonalú, felhasználóbarát eszközök megalkotása a dermoszkópiában és első osztályú szolgáltatás nyújtása ügyfeleink számára. Termékeiket a legképzettebb technikusok készítik a dél-kaliforniai létesítményeinkben. Mobiltelefonhoz és tablethez csatlakoztatható adapterekkel.

VeinLite

A Veinlite eszközöket úgy tervezték, hogy megbízható, bizonyított vénaelérési sikert nyújtsanak -kezdőbb ésprofesszionális felhasználóknák egyaránt. Az egyes típusok kezelési formától függően nyújtanak segítséget legyen szó esztétikai kezelésről, scleroterápiáról vagy akár vérvételről.