Szeretnél egy profi csapat sales account managere lenni, miközben kamatoztatod az egészségügyben és szépségiparban szerzett tapasztalataidat?

A magyar orvos-esztétikai piacot kiszolgáló cégünkbe területi képviselőt keresünk, aki nem csak Partnereink képviseletét látja el, de a kimagaslóan fejlődő ágazat legújabb termékeivel és eljárásaival foglalkozhat.  

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Területi képviselőként Budapest és Nyugat-Magyarország régióban személyes kapcsolatot fogsz tartani a már meglévő Orvospartnerekkel és emellett kialakítasz új, lojális ügyfélkört. Cégünk dinamikus fejlődése miatt keressük új kollégánkat, így a piacon már nem ismeretlenként kell bemutatkoznod, hiteles és elismert portfóliót kínálhatsz. Fontos számunkra a naprakészség és folyamatos aktív jelenlét, ezért ha csatlakozol, velünk együtt fejlesztheted és bővítheted tudásodat.

Cégünk országos kiszolgálást biztosít, így mind országszerte, mind a budapesti központunkban stabil kollegiális háttérstábra számíthatsz. Professzionális vállalatirányítási és logisztikai platformokon dolgozunk, ami segíti és hatékonyabbá teszi mindennapi munkádat. A kapcsolattartást és kommunikációdat Apple eszközökkel, minőségi és megbízható szolgálati autóval támogatjuk.

Munkaidőd rugalmas, de nem az úton töltött óráknak, hanem a sikereidnek szeretnénk Veled együtt örülni! 

A munkád szerves részét fogja képezni a kereskedelmi tevékenységünk mellet cégünk nagy büszkesége a széleskörű oktatási rendszer. Kollégáiddal kiscsoportos, nagyobb létszámú hazai és nemzetközi rendezvények megszervezésében is számítunk Rád! Mindezt támogató és kreatív kommunikációs és marketing anyagokkal segítve.

A közvetlen felettesként számíthatsz a cégvezetőkre, akik garantáltan nem mikromenedzselnek, de ha igényled, akkor mentorként segítik a területi ismereteid és készségeid fejlesztését.

Örülünk, ha az alábbi tulajdonságokat és tapasztalatokat magadénak vallod:

  • értékeled az önálló munkavégzés szabadságát és ismered az ezzel járó felelősséget
  • legalább 2 év tapasztalat ügyfélkapcsolati téren
  • gyors reagálás, konstruktív látásmód
  • érdeklődés és/vagy tapasztalat egészségügyi téren naprakész infokommunikációs tudás
  • kereskedelmi látásmód
  • Budapest vagy Nyugat-Magyarország a lakhelyed

Az önéletrajzodat az office@tensus.hu címre várjuk. 

Várunk szeretettel,
a Tensus Medical csapata